Esbjerg Sharks Floorball Klub er mere end bare en klub - det er en passion, en drøm, og et fællesskab som ikke kan sammenlignes med andet. Vores klub er drevet af ambitionen, nyttig læring til den virkelige verden samt etablerer sig blandt de bedste klubber i floorball-verdenen.

 

Hos Esbjerg Sharks mener vi, at hårdt arbejde, dedikation og samarbejde er nøglen til succes, men Esbjerg Sharks er også mere end bare floorball. Når du melder dig ind i klubben bliver du en del af et fællesskab, hvor det sociale aspekt spiller en lige så vigtig rolle som vores ambition for sporten. Du bliver en del af noget større, hvor du lærer at arbejde sammen med andre mennesker. Vi tror på at skabe minder og venskaber, der varer livet ud. Vores klubånd er en høj prioritet i vores klub, og sammen støtter vi hinanden både på og uden for banen. 

 

Så hvis du har en lidenskab for floorball og en urokkelig vilje til at vinde, er Esbjerg Sharks Floorball Klub stedet for dig. Kom og vær en del af vores ambitiøse rejse mod succes og oplev den unikke fællesskabsånd, der kun kan findes i Esbjerg Sharks.

 

- Join The Team Be A Winner!