Frivillig hjælp - pointsystem 2020/21

I løbet af året deltager Esbjerg Sharks medlemmer som hjælpere ved diverse arrangementer.

Dette gøres for at tjene penge ind til klubben, og dermed holde kontingentetet lavt, have rådighed til at deltage ved diverse stævner og turneringer, samt opretholde den nødvendige hal tid, for at give kvalificeret træning.

Som medlem i Esbjerg Sharks forventes det, at man tager del i den frivillige hjælp, og afsætter tid til at give en hånd med til glæde og gavn for hele klubben.

Tidligere har der været et pointsystem hvor man skulle optjene mininmum 8 point (=8 timers hjælp) på en sæson.

Vi har valgt at gøre pointsystemet mere fleksibelt, da det er svært at pointsætte de timer, eller den hjælp hver enkelte yder og kan tilbyde.

I stedet har vi forsøgt at lave et mere fleksibelt system hvor man enten kan vælge at betale 500kr. ved sæsonstart, hvis man ikke ønsker at tilbyde frivilligt hjælp.  

Hvis man ønsker at hjælpe, hvilket vi håber de fleste vil, så koster det ikke noget ekstra ved sæsonstart, men du forpligter dig til at yde frivilligt hjælp.

Har du når sæsonen slutter, så ikke hjulpet til nogen arrangementer, og ikke optjent nogen point, vil du blive afregnet 500 kr.


Vi tæller ikke timer til point, men istedet håber vi at mange vil hjælpe et par timer hist og pist, fx passe cafeteria til hjemmestævne, hjælpe som dommere til Kids Liga, bage noget vi kan sælge, hjælpe til diverse stævner fx Dart stævne eller finde sponsorer.  

 

Det er muligt at få venner, familie osv med ud og optjene point for en selv. Disse point indgår i ens eget regnskab.

 

Der vil være rig mulighed for at få indsamlet sine point. Lige så snart der er en opgave inde melder vi den ud.

 -Bestyrelsen

Vigtig Info

Facebook

Adresse

Vent venligst…